En fråga värd att svara på!

Anonym om E.L.F:
Hej! Undrar om du har något bra tips på produkter/hårfärg osv som kan va bra att använda sig utav då man ska gå från mörk-brunt till blont? 
Borde man satsa på att slinga det blont och få någorlunda snygg färg i längderna ist för att slänga i en blekning direkt i hela håret/innan man slänger i en hel-färg, vad tycker du?
IP: 90.231.96.53
23 September, 14:23

Hej! Väldigt bra att du tog upp det här eftersom att det är en stort problem med blekning och annan hemmafärgning nuförtiden. Anledningen till att du inte ska göra det här hemma är för att det kan bli extremt fel, ditt hår kan blekas sönder och falla av (kemisk klippning) eller så kan du bli helt missfärgad. Tänk dig en gul paprika med apelsin i botten. Inte så snyggt va?
Därför råder jag dig till att åtminstone gå till din frisör och rådfråga. Men mest troligt kommer hon att rekommendera att du ska gå dit och göra slingor i flera omgångar för att vara så rädd som möjligt om ditt hår. Att gå från mörkbrunt till ljust gör man inte på en dag. För mig tog det över ett år så snälla ha tålamod och tänk på ditt hårs välmående!
Kram.
Du vill ju inte direkt se ut såhär antar jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Be nice:

Trackback
RSS 2.0