Nyårslöfte

Mitt enda nyårslöfte i år är att sluta stressa vilket kommer vara sjukt svårt att genomföra.
Klarar jag det är jag min egen Gud. 
 
Kommer göra en utvärdering av mitt löfte på midsommar, mitt så kallade delmål! 
Lycka till *spark i baken* 

Kommentarer
Postat av: cecilia

heeeej :) behöver hårhjälp och tips! ska kirra barret fortast möjligast. vill ha nått heelt nytt! :) har en fin utväxt med min naturliga ljusbruna, och resten är svart. alldelles för mörkt för mitt fejs! funderat på ombre men vet inte, det är axellångt nu ..

Svar: Kan vara en utmaning att färga ett hår som du säger är svart med en ljusbrun utväxt eftersom att utgångsläget inte är jämnt, men ingenting är omöjligt! Det du måste göra är att avfärga det svarta och ENBART det svarta om du vill bli ljusare. Räkna med att ditt hår inte kommer att få den perfekta färgen direkt utan att det kommer kräva en del jobb. Eftersom att avfärgning är en procedur som kräver rätt styrka och uppsikt skulle jag rekommendera att du gör detta hos en frisör. Förstår att du oroar dig över priset, men tänk på att ett förstört hår inte går att reparera. Så därför kan det vara värt den där extra slanten.
Om du funderar på ombre tycker jag absolut att du ska satsa på det! :) Lycka till och hoppas att mitt svar var begripligt!
Simone

2013-01-02 @ 18:13:40
URL: http://dontwishforitworkforit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Be nice:

Trackback
RSS 2.0