Dagens

Blus - HM
Jeans - GT
Armband - Turkiet (glömde visa)
Väska till höger - Turkiet (glömde visa)

Ännu mer styling

Idag fick vi tvätta frisörtreornas hår, jag stannade även en stund efter och stylade henne. Ascool tjej. Knallrött hår och verkligen en egen stil. Tänk om man vågade själv alltså..
Jag blev också tvättad, av våran lärare. Ställde upp eftersom att min hår inte var tvättat sen i fredags. Hon visade massagetekniker, grundlig schamponering och såklart conditionering. Vad mer kan jag säga förutom att jag blir mer taggad för var dag som går och snart, väldigt snart kommer våra saxar!
Något annat som är suveränt här i Umeå då? Jo, vädret. Så nu sitter jag på balkongen och solar.
Lägger upp en dagens lite senare. Puss

frisörlektioner

Dagen började med tradition och utveckling, sedan övergick det till hanverk och introduktions som är en mer praktisk kurs. Vi fick våra dockhuvuden och dagens mission var att tvätta föna och öva flätor, riktigt kul var det. Vi blev i alla fall hur glada som helst när vi fick reda på att vi skulle få våra dockor, men något ännu bättre var att våra saxar kommer.. nästa vecka och veckan därpå ska vi.. BÖRJA KLIPPA! Hur awesome är inte det?:)
Vi tog oss även friheten att namnge våra dockor, det här, kära vänner, är Moas docka, Doris.

Dag-efter-dag

Dag 2
Dag 3
Dag 4
Och här tog bilderna slut.. Anledningen till detta var för att 5e dagen was a day of doom och 6e dagen var lite stressig så dessa bilder glömdes bort. Det jag dock tycker är mest sjukt är att jag ser brunast ut på dag 2, delvis tack vare den färgglada bikinin men jag hade som en anna lyster. Don't you think?

löjligt

Om du inte visste det.. Gud så löjligt att skriva så.
Anledningen till att man gör hamam är för att skrubba bort alla gamla döda hudceller så att färgen ska fästa bättre.
Gosh, jag må vara blond men inte enda in i hjärnan. Människor som du är sådana som får mig att förlora hoppet om mänsklighetens framsteg i dagens samhälle. Så snälla du, innan du kommenterar någonting kan du väl tänka över dina vishetens ord en gång extra för din omgivnings skull. Puss

flagen flagen flagen

Det där jävla hamamet hjälpte då f*n ingenting. Flagnar nu mer än en söndertorkat brödbit. God help me?
Nä, så jag tog saken i egna händer och köpte en ordentlig bodylotion. Luktar fantastiskt. Dock tror jag att skiten måste skrubbas bort först. Taggad? Nja, inte väldigt.

Självtorkat

Jag tror att mitt hår äntligen börjat fatta hur det bör se ut efter en tvätt...
Och rätt långt har det blivit också. Hoppsan.. Någonting är visst på väg i rätt riktning:D

Klippediklippklipp

I helgen ska jag hinna med att jobba och skriva under lite avtal med skolan angående skoldator och villkor om saxpaket osv:)
Alltså gäller det att vara effektiv. Därför kommer jag nu inte prioritera bloggen kära läsare, men på måndag är jag tillbaka med nya suveräna krafter.
Bilder tagna från gullegummsan Moa.
Hur nice?

Direktkopat från syrrans blogg

Men okej. Hur i hela friden sammanfattar man en sån här fantastisk resa?!? Vi har haft det så sjuuukt bra! Vi har solat och badat, lärt känna norrmän, ätit middag med trevliga typer, shoppat, blivit less på försäljare, blivit kompisar med restaurangpersonal, ugglat på stranden, druckit strawberry daiquiries i sinne, bott på två olika hotell, åkt soffa efter båt med Lukas och Anna samt bara haft det allmänt jäkla bra. Och nu har jag dygnat och borde veeerkligen sova. Men nja. Det blir när det blir. Är iaf supernöjd med denna lilla Alanya-tripp.
Inledde resan med lite (mycket) skrubb. All min hud förvandlades till svarta korvar och sköljdes bort, skitäckligt med andra ord. Kände mig dock mycket fräschare efteråt.
Drack ungefär en miljon liter vatten under den här resan. Gott.
Megabröd som förrätt.
Balkonghäng
Gulliga hotellsängar
Dagens outfit. Här ser ni även spår av lockar som höll ungefär fem sekunder när jag hade klivit utanför hotellrummet..
Åt middag med några vi träffat på planet. Små, va?
Linjen framträdde...
Iskall drink. Mums
Vårt fina hotellrum.
Magen byter färg...
Och stavningen var inte den bästa.
"Du har sönderblekt tunt bebishår".. Jaja, smaka på den här flätan då?
Innan vi gick ut blev Rebecca festfin i håret
Senare den kvällen lämnade vi paradiset för att åka hem till kalla Sverige.
Snart är färgen ett minne blott och flagnet ett faktum.
Men snart bär det nog av igen;)

Myskväll

Ikväll blir det myskväll med några av tjejerna i klassen hemma hos Moa i Teg. Där väntas filmmys och annat spännande. Tidigt imorgon tar jag bussen hem till Skell, kommer kännas skitskumt fast bra=)

Preppy

Och varför är jag vaken nu när jag har sovmorgon till klockan 10.00? Svaret är att jag glömde bort den. Klantarsle som man är.
Jaja, nu hinner jag gott och väl dricka en kopp kaffe innan jag fixar håret iaf. Puss
Skjorta - Bikbok
Jeans - GT ( Tips! Dessa är minst lika sköna som de från Carlings, fast hundralappen billigare och ser mer ut som jeans och inte tights)
Örhängen - Glitter

Nollning

Idag på skolan blev vi nollade av treorna, skitkul om jag får säga det själv. Man måste ju våga bjuda på att tex pussa en främling eller spontanfråga ifall någon har magrutor. Kanske t.o.m gör missionären observera!!! med kläder, eller något annat konstigt;)

Shopping

Skjorta - Bikbok, blev inspirerad av min goda vän Michelle. Tack.
Stickad tröja - GT att ha över föregående då det blir kyligt
Tunika - Turkiet
Gräddvit långklänning - Turkiet
Svart oversize - Loft Turkiet
spetstopp - Turkiet
En superslimmad retrotröja - Turkiet
gult nagellack - Turkiet
rosa läppstift - Åhléns ( inspirationskälla My blomquist)
halsband - Glitter
Earcuff - Glitter

Smått och gott

Idag har jag shoppat lite smått och gott i Umeå stad med min classmate Ölands-Moa (härligaste dialekten ever, mitt mål är att börja prata som henne). Det satt fint och behövdes verkligen. Lönen kom verkligen i rättan tid.
Men nu blir det att spara resten. Ansvarsfull som man måste vara nu när man bor i en främmande stad.
Ska även visa det jag köpte i Turkiet lite senare tillsammans med lite annat. Blir ni glada då kära läsare?


Så här har jag sett ut i håret de senaste dagarna, inte mycket att hänga i julgranen men uppskattades tydligen av min fina klass.

Gått och blivit förkyld

Onödigt, men jag krigar mig iväg till skolan. Känns inte aktuellt att missa det första riktiga lektionerna. Men när jag kommer hem ska jag sova hela dagen och heeeela natten. Bra plan, right?
Man har ju ändå ganska slappt schema, tisdag och fredag är redan storfavoriter. Nice, don't you think?

Såhär ser jag ut idag

När alla stora farliga tvåor och treor kommer.
Hår - Av mig såklart.. 100% äkta hår 100% oäkta lockar
Linne - Turkiet
Bälte - Kappahl
Jeans - GT

Fika på Waynes

Med två av mina fina klasskamrater Moa och Elsa. Detta kommer bli de bästa tre åren, det har jag på känn.
Örhänge ( som jag tog av mig innan jag åkte) - GT
Tröja - Carlings
Jeans - GT
Sockar - Agnes.. förlåt haha..

Föräldrar nu kommer ni bli stolta..

Sedan jag kom hit har jag hunnit packa upp, dammtorka, promenera, gå vilse, komma i tid till skolan, skaffat vänner (yey), laga mat, samt köpa en duk + tandkräm. Jag menar, superkvinnan är igång eller vadå?
Ni kommer nog att häpna när ni ser detta. ( Vilket jag hoppas på )

Nyvaken

Och jag har två oförklarliga sår i ansiktet. Varför gud?

Jag är tillbaka!

Haft en kanonbra vecka i Turkiet. Och idag även en suverän dag på en enorm och fräsch skola. Min klass är toppen. Bara en massa supertrevliga brudar.
Bilder från resan och min flytt kommer inom kort. Måste bara hinna få ordning på allt. Nä nu Mamma och Pappa ska jag vara duktig och laga lite mat. Ni behöver inte vara oroliga!

Sonia: Adjö


Det här blir nog sista inlägget jag gör här eftersom att Simone ska vara hemma snart/nu och jag vill tacka för att jag fick gästblogga här, Adjö alla fina läsare!

Sonia: Dålig uppdatering


Ursäkta för dålig uppdatering! Jag var i Umeå igår och resten av dagarna har jag vilat mig för att slippa stressa och på grund av att jag knappt sovit något eller ätit ordentligt på flera veckor. Köpte detta i umeå!

Jeans JC (Crocker)

Stickad kofta Rut m.fl (Serious Sally)

Köpte även lite annat som jag inte orkar visa men mest nödvändigt till skolan (mapp, mjukisdress och mjukisbyxor) skriver ett sista inlägg senare. Kram

Linnea: ARVID


Modell: Arvid L sponsor: Carlings Foto: Jag(Linnea)
Arvid var alltså en av mina tre modeller i onsdags.

Linnea: LINA

Här är en av de tre modeller jag fotade igår.

Modell: Lina W sponsor: Carlings Foto/MUA: jag(Linnea)


Sonia: Den sved


Hade faktist kämpat med inlägget om höst :-( verkar som att anonym hade en dålig dag och ville få min dag sämre men ärligt så kan den inte bli sämre haha(!!!) och om det får alla att må bättre så har min katt kissat i båda mina väskor, otur otur otur.

Sonia: Nödvändigt


B-Active. Har vitaminbrist och det kan va bra att ta en brustablett när man missat ett mellanmål + att det innehåller guarana som funkar lite som en boost (man blir pigg av det)

Blekning. Kan va bra att ha om jag vill bleka några slingor i mitt löshår som jag får hem på fredag

Silikondroppar. Från Toni&Guy och det är jättebra om man har frissigt och skadat hår för det tynger ner flygigt hår när det är slitet och ger en fin glans.

Sonia: Seg dag


Vädret känns allt annat än "glädjerikande" men endå ska jag dra kappan i vinden och promenera till stan för att köpa lite nödvändigt och bra som jag även kan visa senare. Just nu vill jag bara tillbaka till värmen... Lyckos dig Simone!

Linnea: du har fula jeans men jag hatar att säga hejdå

Mötte upp Linda och Lina på stan idag för att se om vi kunde få sopnsor av någon affär till imorgon. Det fick vi också, Carlings! Hände en lite rolig sak också, kom fram en tjej till oss och frågade om hon kunde fåfota oss så vi kunde va med på megafonens.nu streetstyle blogg! ROLIGT! hejdå

Mimmi: första inlägget, bättre sent än aldrig

första inlägget här på Simones blogg. Kan väl meddela att jag är litegrann (bara litegrann, väldigt lite) avundsjuk på Simone som nu ligger på en strand och solar, eller kanske sitter på en restaurang och äter god mat, eller tar skumma (men oj så fina) hoppbilder, eller kanske sitter på hotellrummet och äter ur en burk nutella?

något i den stilen?
(till Simone: förväntar mig lika roliga bilder denna gång du kommer hem)

Sonia: Dip Dye

Vaknade idag och insåg att jag vill ha en förändring och jag börjar vara ganska säker...

Ja tack!

Linnea: kan inte stå ut om du inte ser mig



De här är några av de bilder jag fotat under senaste tiden. Elin och jag har ju ett erbjudande då Elin sminkar och jag fotar, ca en timme, önskat tema eller så kommer vi överrens om något och så får du tio redigerade bilder. Och detta för 200 kr.


Sonia: Höst spaning

Vi alla får väl lite ångest över att hösten är så otroligt nära. Men det finns faktist en hel del bra saker med hösten om man prövar se det hela ur ett annat perspektiv!
153871_980_large
Oversizade stickade jumpers och ponchos. Det är så otroligt mycket mysiga,snygga och sköna kläder vi kan ha på oss i höst(!!!)
Tumblr_lohvfjogsy1qgfzbwo1_500_large
Mysiga fikastunder med någon man tycker om eller en vän, eller flera vänner. Varm dryck och tända ljus. Det är nästan kalasbra för sinnet att få slappna av när skolan just börjat och man inte riktigt vänjt sig vid stressen!
4046114904_cdb303db5e_z_large
Löven dör men kärleken blommar ut. Jag brukar känna mig ensam på hösten och det kan kännas skönt att ha en pojkvän att mysa med! Det finns nog säkert många killar som också känner så.

Hoppas att någon där ute fick sig lite tröst på något sätt iallafall!

Sonia: Första inlägget


Har just vaknat och kan inte påstå att jag ska äta frukost när klockan är 15.00 men vi säger så endå, Känns kul att få blogga här och kommer slänga in lite skönhetstips då och då men även saker som faller mig i smaken.

Linnea: man dör väl inte heller av att leva

Idag är det söndag. Ni vet sånna där mornar då man vaknar flera gånger precis innan väckaren ringer? Jo en sån morgon hade jag idag. Jag han vakna 5 gånger innan alarmet äntligen gick igång. Då undrar ni varför hade du alarm? Jo, eller nej. Jag vet inte. Tycker inte om att sova för länge. Hej det är jag som är Linnea, och medans nu Simone ska ligga och gotta sig på en strand är det bland annat jag som ska hålla igång detta. Hejhopp.


GOING ABROAD!!!

(tidsinställt) Hej sötnosar, när ni läser detta kliver jag på planet mot Turkiet för en veckas resa med sol, bad och trevligheter.
Men oroa er inte för Sonia, Linnea och Mimmi ska inte lämna denna blogg tom. De står nämligen för lite diverse läsvärda inlägg så passa på att njuta av deras fina ord medans jag njuter i värmen så hörs vi senare. Pussar!

3,2,1 ....

Nu är det näääära, yey:D

Om man bortser från de..

Hemskt stripiga topparna, de toknoppade ögonbrynen och den fula vita tröjan så kan man faktiskt se att ett sådant leende kommer från äkta glädje. Det är inte det där nu-ska-hon-ta-kort-lägg-på-ett-leende-smile.
Den där Simone ska jag hitta igen. För hon finns där inne. Det vet jag.

Mot hair and face

För att färga fransar och bryn. Absolut nödvändigt ifall man inte vill se ut som ett albino.:)
Så idag blir det no mascara helt enkelt.

2 left

Är helt rastlös, är van vid att ha något att göra så hade svårt att somna och alldeles för lätt att stiga upp i morse. Hoppas bara på att den här miniförkylningen ger sig snart så att jag har orken att göra något vettigt snarare än att ligga i soffan och mögla.
Från det ena till det sjunde så får min vänstra fot vara med om en hel del, nedan ser ni ärret från det tidigare köttsåret och det blodiga orsakades av en rakhyvel. Hur jävla klantig får man vara på en skala?

I'm having trouble sleeping, you're jumping in my bed



Så jag kollade genom gamla bilder från Turkiet. Till vänster ser ni då ett tolvårigt benrangel vid namn Simone. Allt jag har att säga är jösses amalia. Tur att man lagt på sig lite hull iaf och minst sagt lite mer ass.

3 to go

Jag börjar få lite resfeber tror jag bestämt, men det ska bli så otroligt skönt att få komma iväg och skämma bort sig lite. Det ska nli så roligt att få åka med syster min, vi har aldrig rest ensamma förut så det är helt enkelt awesome.
Brist på bilder:/

Fynd

I Umeå hann jag fynda en hel del fina grejer som jag tänkte visa NOW.
Fina dojer från Eurosko, dessutom halva priset. AWESOME
Tröja - BIKBOK
Skärp- Kappahl
Som ni säkert vet är jag svag för lila.. - Carlings
Örhängen ( som säkert halva skell redan har men wtf) - GT
Kalender och vitt kollegieblock - Lagerhaus
Och dessa fick ersätta mina bruna skor som har gått sönder i trettiotusen delar - okänd affär?
Kappahl
Och denna som kommer att behövas då jag har blivit några nyanser brunare. Använder nu 010 ivory som är på tok  för ljus, men jag kommer blanda dessa då vinterblekheten slår till så att jag får en perfekt foundationsfärg.
HM

So much to do, so little time

Idag har jag åkt på en såndär jobbig förkylning. Ni vet den sorten som kommer krypande med huvudvärk, lite halsont och sedan slutar med snuva och jobbig hosta. 
Hoppas verkligen bara att jag hinner tillfriskna innan söndagen. Fan fan fan, varför just jag GUD?
Röda ögon, orkar inte fixa.
Snacka om tight ass man fick i dessa superjeans från GT.
Så dagens outfit består av
Stickad tröja - BikBok
Jeans - GT
Skor - Eurosko (Face)
Bälte - Kappahl

This is the beginning of a story that hasn't even started yet

Allt är bara fluffigt och rosa just nu. 
Flufffluffpuffpuff

Mot Umeå

Nu ska jag ta en trip till min blivande hemstad för att kolla in stället jag ska bo på och skolan, men först blir det en runda på stan:)
Idag kör jag på lockigt hår. Är ovanligt nöjd för att vara jag:) Haha

toksvettig tjej

Som har varit ute på en powerwalk/springtur/släpat sitt arsle ut för lite motion
Nu> mot duschen

5 days

Min bettskena är här och jag ser ut som en brottare och pratar som en neandertalare. Sexigt med andra ord

Alla söker i förvirring

I slutet av dagen, när allting är tyst.. Är oss själva allt vi har.

Efterlyses

En pålitlig vän som vill sköta uppdateringen här under veckan jag är borta. Min älskade Mimmi har lovat att kasta in några inlägg, men mina läsare förtjänar ju såklart mer än så.
Som tack erbjuder jag en klippning eller liknande, vi kan säkert komma överens om något;)
Hör av er till
[email protected] eller skicka ett sms.
Puss!
Och då kan jag slappna av så här mycket i Turkiet. Haha!

6 dagar kvar

Glömde ju att lägga upp bättre bilder på balfrisyren. Till mitt försvar har jag jobbat hela sommaren och därav inte hunnit med annat än att äta, sova , jobba , sova , äta. Ja, ni förstår säkert grejen;)
Varning för dåligt ljus
Så fint, och jag måste bara påpeka att det var 40 grader varmt den här dagen så en stor eloge till alla som  gick på balen!

7 dagar

Och väskan har blivit halverst fylld av somriga plagg. Det pirrar i kistan, är sjukt peppad på att åka.

Måste påminna mig själv om att det faktiskt händer saker med mitt hår..

Anledningen till att jag inte ser skillnaden är för att jag ser skiten varje dag.
drygt ett halvår sedan. ( VAD FAN TÄNKTE JAG HÄR??????)
Och nu
Klar förbättring eller vad säger ni gott folk? Ska jag återgå till min råttfärgade pottfrilla ovan?

No more summerdays

Svårt att tro att jag bara för några dagar sedan satt på balkongen i bikinin nedan... Svårt att tro att man inte längre behöver ha ångest för att sitta inne eftersom att regnet bara öser ned utanför. Svårt att tro att jag ska UTOMLANDS nästa söndag.
överdel - Twilfit
underdel - HM

Jag är verkligen nära på att klippa mig nu.

Ska jag eller inte och vilken av dessa tror ni jag skulle passa bäst i?
1.
2.
3.
Ifall jag utgår från mitt hår just nu skulle jag säga att AB :s frisyr skulle vara lätt som en pannkaka att fixa. De andra skulle nog behöva lite finjusteringar med färg och sådant för att få djup i klippningen..
Vad tycker ni. 1,2 eller 3 ?:)

Today

Långkjol - GT
Överdel - New Yorker
Bälte - Vero Moda
Kofta - HM
Lockarna är skapade med denna som jag nämnde i det föregående inlägget och en fön.

Ny borste

Fönborste/utredningsborste
Åhléns - 100 kr
Har höga förväntningar på denna. Jag vill även påpeka att vikten av att äga en bra borste kan göra myclet för ditt hår så släng alla gamla trasiga plastborstar och fråga din frisör vilken passar bäst för just DIN hårtyp.

Ja, vad ska man säga?


Gårdagens outfit i staden

jacka - Moda
tröja - Cubus
korsörhänge - egengjort
shorts - Cheap Monday
skor - converse.. Alicias, förlåt du ska få tillbaka dem!

Promenad med MimseVimse

Vi tog oss en långpromenix i värmen med kameran i högsta hugg. Fångade allt en del fina bilder som jag täner bjuda på nu. Ta allt med en nypa salt och en stor näve ironi.
mimmi demonstrerar hoppbilden och jag vill inte vara något sämre..
Mimmi försöker smita och  jag börjar klättra på väggarna..
Väl ute, visar Mimmi hur man, på ett korrekt sätt utför plankan
Notera "Gordonsskylten" i bakgrunden, som förövrigt är Skellefteås bästa affär.
Mimmi påpekar även: Sallad är underskattat.
Simone reagerar: mm, jaja
Mimmi: Vet inte om du hörde första gången så säger jag det igen, sallad är underskattat.

11 dagar kvar

Sen åker viiiiii

MONGO

För någon måste ju ha den rollen också;)
Har glömt berätta för er sötnosar att jag slängt i en ljusarefärg i botten för att dämpa utväxten. Det guldiga försvinner då jag åker utomlands. Can't wait

Uppåt

Mitt liv (precis som statistiken igår) skjuter i höjden och den känns som att jag har kontroll. Det här kan bli någonting bra känner jag.

RSS 2.0