Svar

Anonym om spinning 07.00:
Du alltså sminkar dig innan du tränar, oj din hud måste vara riktigt fin och fettig nu:)
IP: 95.155.231.80
29 September, 19:28

Svar: Jag är ju inte direkt retarded. Sminkar inte direkt någon bas, endast bryn och mascara så att jag inte skrämmer omvärlden.
Fast ifall jag hade gjort det så hade jag givetvis tvättat bort den efteråt och sminkat om den? Svårare än så är det ju faktiskt inte:)

Ricinolja

A.K.A laxermedel. Nä men skämtåsido. Nu kör jag min första kur och mitt hår ser skitäckligt ut. Hoppas att detta ska fungera. Recension kommer nästa månad även resultat (vilket jag hoppas stort på)
Målet är att få mitt hår såhär långt  igen:)
ogilla dock tungsmilet, so not ok!

spinning 07.00

06.00 - väckaren ringer, stiger upp
06.00>06.15 - klär på mig, snabbsminkning
06.20 - äter frukost
06.30 - på med regnkläder
06.40 - cyklar mot träna
06.50 - träffar Elsa
07.00 - spinningpass
07.45 - snabbdusch
08.05 - cyklar mot skolan
08.20 - matte>svenska
11.00? - LUNCH
11.25 - hantverkslektion, svinrygg(långhårsuppsättning)
13.30 - cyklar hem
14.00 - startar tvättmaskinen, vit tvätt
15.00 - startar tvättmaskinen, svart och färgad tvätt
15.15 - skriver referat till svenskan
15.16 - Och i denna skrivande stund passar jag på att ta en paus med lite mellanmål, det vankas lättfil och musli med frukt och nötter.
Vad ville jag åstadkomma med detta inlägg då? Tja, ville bara påpeka hur duktig jag varit idag.

We could have had it ***

But I'm glad that I was smart enough to see that what you were offering, was nothing additional in the spectacular life I'm leading. Beacause in my eyes I was already above you.

Lika längder - gradering - sax över kam - effilering

Idag fick vi klippa våra lika längder kortare+effilera+skära med kniven för att senare övergå till en gradering men även sax över kam övades. Lektionen avslutades med att klippa en valfri frisyr som ni ser nedan:) Sedan var dockan i princip obrukbar eftersom att håret inte liksom växer ut så de flesta snaggade av resten. Nice.

Flicksöt

Idag blev det snebena och fläta för ovanlighetens skull, men he funkar ju de med. Senare ikväll bär det även av mot Träna för att köra bodypump med Elsa. Nice, huh?
Kunde inte hjälpa att känna mig sådär flicksöt och oskyldig idag med en rosa tröja och flätan som grädde på moset. Ingen dag är den andra lik helt enkelt..

Bardskärare

Just nu sitter vi på MEKKA i Umeå och gör vårat skolarbete om bardskärare. Ytterst intressant säger vi;)
Det blir en finfin PPT om diverse jobb som utfördes under deras tid, nu diskuteras det om ifall vi ska inleda med ett skämt om surpuppan Bard också. Känns passande sådär en tisdagsmorgon.

Ursäkta, men vad har den här mannen gjort inom musiken? Är det bara jag som inte fattar ett piss om vad han gör som en medlem i idoljuryn.
Nä raka skägget säger jag.

Proud to be a fake blondie

Vet nog inte vad jag skulle ta mig till om jag inte var blond. Känns som att vi kompletterar varandra. Du och jag blondfärgen. Du och jag. Måste nog säga att jag älskar dig trots allt vi gått igenom med utväxter och missfärgningar. Förlåt för att jag blir arg på dig, jag menar det oftast inte. Puss ♥

Off to idrotten

Mitt hår ser även excpetionellt äckligt, risigt ut på bilden (vilket inte alls stämmer) och det ber jag om ursäkt för!

Supertrevlig kväll

Hade hur trevligt som helst igår hemma hos Elin. Helt klart en av de bästa kvällarna på länge!
Grattis gumman!
(Detta är även anledningen till att skrivit ungefär noll inlägg här i helgen och det ber jag om ursäkt för!)

En fråga värd att svara på!

Anonym om E.L.F:
Hej! Undrar om du har något bra tips på produkter/hårfärg osv som kan va bra att använda sig utav då man ska gå från mörk-brunt till blont? 
Borde man satsa på att slinga det blont och få någorlunda snygg färg i längderna ist för att slänga i en blekning direkt i hela håret/innan man slänger i en hel-färg, vad tycker du?
IP: 90.231.96.53
23 September, 14:23

Hej! Väldigt bra att du tog upp det här eftersom att det är en stort problem med blekning och annan hemmafärgning nuförtiden. Anledningen till att du inte ska göra det här hemma är för att det kan bli extremt fel, ditt hår kan blekas sönder och falla av (kemisk klippning) eller så kan du bli helt missfärgad. Tänk dig en gul paprika med apelsin i botten. Inte så snyggt va?
Därför råder jag dig till att åtminstone gå till din frisör och rådfråga. Men mest troligt kommer hon att rekommendera att du ska gå dit och göra slingor i flera omgångar för att vara så rädd som möjligt om ditt hår. Att gå från mörkbrunt till ljust gör man inte på en dag. För mig tog det över ett år så snälla ha tålamod och tänk på ditt hårs välmående!
Kram.
Du vill ju inte direkt se ut såhär antar jag..

E.L.F

Förra helgen passade jag på att beställa grejer från ELF med Elin och Mimmi och i helgen blir det att fira lillflickan som just fyllt år ;)
Jag fick alltså dessa sju grejer för dryga hundralappen eftersom att det var 50% off på allting. Hur värt?
Studio, eyebrow kit- medium
Studio, complete cover concealer- medium
Face, healthy glow bronzing powder- warm tan
Lips, lipstick- gypsy
Lips, super glossy lip shine spf 15- pink kiss
Mineral, eyeshadow primer
Mineral - infused face primer

Syster

Pratade nyss med syster i telefon om att åka ned på höstlovet och spendera det med henne, vilket skulle vara helt underbart. Saknar ju henne som tusan. Min babe.

Mina hårprodukter genom 2011

Här kommer inlägget jag påbörjade för några månader sedan, ber om ursäkt, verkligen. Nu är några av produkterna slut, men ska fyllas på så fort jag blir miljonär haha!
De två till vänster har jag aldrig någonsin använt så kommer därför inte rescensera dem heller:)
Nr3 från vänster: Control freak extra extra straight, gör ditt hår rakt men extremt stelt 249:-
Nr4 Foxy curls: Locksprayen som fixerar även den lock som inte vill hålla sig, en investering helt enkelt 219:-
Nr5 Detangler&Defrizzer, leave-in som reder ut de trassliga. Lättare att borsta ut håret och gör det fantastiskt glansigt. Brukar alltid säga att den luktar slickepinne/godis. 219:-
Nr6 Superstar blowdry lotion, vill du ha volym är detta produkten för dig 249:-
Nr7 Headrush glansspray, MÅSTE KÖPA EN NY. Mitt hår var glansigare än en kissekatts. 249:-
Nr8 After party, glansgivande kräm. Superbra dock lite för fet för min smak numera. Funderar på att införskaffa en liknande från rockoholic istället. 299:- kostar iaf denna.
Nr9 Ego boost, leave in i krämform, skitbra förebygger dessutom kluvna hårtoppar. 249:-
Nr10 Small talk 3-in-1 denna produkt fungerar då bäst på alla andra förutom mig. Doftar blåbär, ger volym, glans och är värmeskydd. 249:-
Nr11 Dumb blonde, glansgivande kräm. Fantastisk luktar melon och papaya. Dock är min slut nu.. 219:-
Nr12 Håkki flott topp, vax som är helt okej. Dock föredrar jag lanza molding paste/ playball lóréal. 199:-
Nr13 Silkesdroppar, mmmmm fantastiskt. Håret blir mjukt, glansigt och medgörligt. Funkar både i torrt och vått hår 199:-
Nr14 Kerastase, behöver jag ens berätta om denna? Tjatar ju typ om den varje dag, det enda jag behöver säga är KÖP,KÖP,KÖP. Det må svida i plånboken - men rädda ditt hår!!! 269:-
Nr15 Billigt torrschampo som suger. Köp INTE. 80:-
Nr16 Lockgele, använde dock aldrig denna utan gav den åt min fina vän Felicia i födelsedagspresent 199:-
från vänster gröna serien för lätt skadat hår : Lukten är så fantastisk att jag inte ens orkar beskriva den. Mitt hår blev supermjukt, skulle absolut tänka mig att köpa dem igen. Specialerbjudande för 249:-
kerastase (rosa förpackning) : Schampo för slingat hår, så otroligt bra dock kostade den alldeles för mycket för att vara så liten 269:-
kerastase (vit/orange): Inpackning för torrt och skadat hår som behöver vård och fukt. Jag upplevde dock att mitt hår blev ganska fettt eftersom att det egentligen inte var så torrt/skadat som jag trodde. 379:-
brunette godess schampo: Luktar karamell/kola och ger fantastiska guldiga pigment åt röda och bruna hår. 189:-
joico: silverbalsam med lila pigment, vårdande men eliminerade också alla gula pigment från mitt dåvarande guldiga hår. 199:-
foxy curls: lockbalsam utan sulfater, upplevde dock ingen större skillnad på spänsten i lockarna. Måste nog erkänna att jag blev lite besviken efter allt den hade utlovat. Luktade dessutom pencillin. 219:-
Nu använder jag i stort sett bara dessa produkter och foxy curls då jag ska hålla mitt lockade hår lockigt.
Schampo från kerastase som återuppbygger skadat hår och ger det nya krafter. Helt klart det bästa schampot jag någonsin haft. Specialerbjudande på alla clip här i Umeå så den gick loss för endast 299:-/500ml vilket är sjuuukt billigt.
Värmeskyddet använder jag oavsett om jag ska platta det eller bara vara ute i solen.
Goldwell rich repair conditioner - återfuktande balsam som luktar cocos. 319:-
Revlon färgbomb/inpackning som tar bort eventuella guldiga nyanser: 210:-
Hoppas det var värt det för jag kommer nog aldrig, jag menar aldrig, någonsin göra ett sånt här långt inlägg igen. Kramkram

Klipp/färg

Har en ledig tid för klipp/färg på fredag afton i helgen ifall någon av er läsare är i behov av det.
Hör av er till mig på facebook eller kasta in en kommentar här:)

Otrevlig upplevelse

Igår hade vi en händelserik dag, med både skolfoto, lånhgårsuppsättningar och ökande längder. Mycket trevligt må jag säga förutom att vi hade den otrevligaste fotografen jag någonsin mött. Usch, får hurvens bara av att tänka på honom..
Vi fick göra en diagonal donut bun med valfri lugg:) Och som alltid hittar ni fler bilder på våran klassblogg (jag kommer att fortsätta tjata tills ni alla läser den!)

Här kommer svaren:)

Anonym om Frågestund - utbildning, hår och dylikt.:
bor du själv i en lägenhet i umeå? och varför går du där och inte i skell? :))
IP: 90.231.251.174

Svar: Hej! Detta är en fråga jag får relativt ofta och nu tar jag tummen ur och ska berätta hur det ligger till. Jag hyr alltså ett rum av en bekant till familjen, så kort och gott är jag inneboende fast har ett eget rum och naturligtvis tillgång till alla andra ytor såsom kök, badrum och vardagsrum. Bor även centralt.
Anledningen till att jag går här var för att jag hade gjort lite jämförelser och undersökt utbildningarna lite närmre, därför har jag  kommit fram till att detta är en bättre utbildningsväg och enligt mig känns den väldigt seriös och ordentlig. Tummen upp för det:)



Anonym om Frågestund - utbildning, hår och dylikt.:
Favorit klädesplagg?
Favorit frisyr?
Roligaste plagg i din garderob?
Konstigaste plagg i din garderob?
IP: 95.155.202.69
08 September, 17:15

Svar: Jag har otroligt många favoritklädesplagg men om jag måste välja så är det nog ett jämnt lopp mellan tjocksockor och sköna toppar.
Favoritfrisyr grundar jag helt på personlighet, ansiktsform och liknande. Fast något som alltid fallit mig i smaken är långa mörka hår med en skarp pannlugg.
Men även mjukare luggar i kombination med andra hårfärger är stört snyggt.
Roligaste plagget:
Konstigaste plagget:

molly om Frågestund - utbildning, hår och dylikt.:
Hej!
Jag undrar hur du gör med ekonomin och så när du bor i Umeå. Har själv funderat många gånger om jag ska gå skola i en annan stad, men har alltid funderat över det här med bidrag och sånt så om du skulle kunna skriva ett inlägg om det så skulle det vara toppen:)!
IP: 95.155.227.6
12 September, 00:30

Svar: Hej Molly! Att välja att gå skolai en annan stad har definitivt varit ett av de bästa besluten jag någonsin tagit. Alla nya intryck, nya människor, nya lärare, nya vänner, ja tametusan allt som är förändrat är bra. Ekonomin är ju självklart ett viktigt inslag, jag hade som sagt tur att få bo hos en bekant så att jag själv slipper fundera över hur man ska betala för mat och annat. Om utbildningen/linjen du har valt, inte finns i din hemstad kan du ansöka om inackorderingstillägg som kommer i slutet av månaden och ligger på ungefär 1400kr och tillsammans med det får du ju även CSN-bidraget på 1050kr. Sen har du säkert snälla föräldrar som hjälper till ifall nöden kallar, men det kan vara en bra sak om du har ett jobb eller åtminstone har sommarjobbat så att du kan lägga undan och spara lite pengar. Mitt tips är iaf att du ska börja leta efter boende redan nu och andra alternativ som kan vara bra för just dig:)! Kram.




shanelle om Frågestund - utbildning, hår och dylikt.:
Vad ska man göra om håret är torrt typ 5 cm från topparna och upp? Att lägga i olja i 20 min fungerar inte :(
IP: 77.110.22.25
12 September, 16:36


Svar: Ifall håret är torrt och sprött kan det vara så att du använder fel produkter, annars är det helt enkelt så att det är kluvet och trasigt. Gå till närmsta frisör och fråga så att du hinner klippa av det innan det blir värre!
Använd värmeskydd och tvätta det ej för ofta tills dess.


moa om Frågestund - utbildning, hår och dylikt.:
hur mycket tar du för att färga håret:)?
IP: 81.231.142.200
06 September, 09:00

Svar: Detta är något jag inte valt att lägga ut på bloggen eftersom att det varierar mycket beroende på vilken typ av behandling man vill ha dvs flerfärg, färg, utväxtfärgning, slingor, blekning m.m och hur mycket hår man har. Så ifall du är intresserad utav någon ovanstående behandling kan du höra av dig till mig på facebook, det gäller även för er andra samt klippning. Kram

anonym om Frågestund - utbildning, hår och dylikt.:
hej skulle inte du kunna göra några hår videor olika frisyrer som du tycker är snygga jag tackar på förhand :)!!
IP: 81.235.220.84
03 September, 12:53


Svar: Jag ska göra mitt bästa, men jag lovar ingenting. ;) Det är nämligen mycket tidskrävande och jag suger på filmredigering.


mimmi om Slingade håret på:
Bor du själv i Umeå nu? Jättefin blogg! :)
IP: 192.71.148.10
03 September, 10:54


Svar: Checka första svaret. Tack så mycket och kram:)


sofia om Lika längder - grön:
vad heter boken? och vart kommer den ifrån:-)?
IP: 84.217.246.74
01 September, 23:15


Svar: Det är som sagt en utbildningsbok som man beställer genom sin utbildning, där registreras ens personuppgifter och man skrivs in som en frisörstuderande. Om din utbildning kräver att ni ska beställa denna kommer ni nog att informeras om den snart:)


linnea om Nollning:
kan du inte visa hur din lägenhet ser ut?:)
IP: 95.155.236.51
25 Augusti, 23:04


Svar: Bilder har jag redan tagit, nu väntar jag bara på godkännande från "hyresvärdarna". :)



Spare me God, please

Jag avlider i min sjukdom och imorgon kan jag inte vara borta eftersom att vi har ett prov+skolfoto+frisörämnen. Someone has got to kill me before I die.
Såhär bra vill jag må nu.

På bussen

Sitter på bussen (som hade internetuppkoppling, sjukt värt) och har redan hunnit plugga mig genom totalt 41 sidor frisörteori/historia. Känner mig ganska nöjd över den prestationen så tog en paus.
Förövrigt så ryker min utväxt på fredag, say byebye!

Filmkväll

Hade myskväll igår med mina fina. Vi var faktiskt exceptionellt nyttiga (dock är chokladen det enda som förstör intrycket) och den separata skålen med kiwi var för att undvika att Elin skulle svälla upp pga allergisk reaktion.
Kvällen började med lite spänning i form av the roommate och följdes stadigt upp av never say never. Vi alla vlev nog lite småförälskade.

SSSSSSLITEN

Svaren på frågestunden kommer nu till veckan. Hade egentligen tänkt göra det igår, men åkte på en ordentlig förkylning så jag valde att plugga istället. :) Så ifall nu fortfarande undrar över någonting är det bara att fråga på :)
Idag är jag riktigt sliten, kan inte heller jobba imorgon så jag funderar på att ta en omgång alfapet med mig själv. Mycket spännande eftersom att jag hatar att förlora;)

Ser ungefär såhär kry ut just nu..

Klassen

Här kommer lite bilder från dagens vi-timme, dock saknas Moa, Mois och Joanne:)
Vi hade fruktsallad och snack om vårat tema på skolfotot den kommande veckan;)
Från vänster, övre raden:  Arghavan, Jessica, Vendela, Anna, Emma E, Lisa och Denise.
Nedre raden: Elsa, Jag, Marlene, Emma W, Erika och Tessie.

Svar

KommentarTid
sofia :) om Ja eller nej?:
var har du köpt tröjjan :)?
IP: 95.155.209.178
Tröjan är köpt på GT, lite stickig men annars är den jättefin :)

Ökande längder (röd)

Här har ni en in action och mer bilder hittar ni på våran klassblogg. (MYCKET LÄSVÄRD)
Frisorelva.blogg.se

En diskret sotning

Med bruna/guldiga skuggor kan lyfta en hel make. Så om du känner för att vara lite extra piffig funkar detta även för dig som inte är så sminkvan:)

Tyvärr får sanningen allt annat att framstå som en lögn

Aldrig varit omgiven av så många och samtidigt känt mig så ensam.
Har hamnat i en liten dipp. Så det blir nog inte så mycket personliga inlägg här den närmsta tiden.
Känner mig lite tom av personliga skäl, hoppas ni förstår detta. Kram
Uppsättning jag fick av Linnea O förra fredagen. Fin va?:)

Ja eller nej?

Klippa eller inte. Behålla eller kapa?

Straffad

Det här var nog Guds privata straff mot mig eftersom att jag inte hade tagit på mig regnkläderna igår.
Tog emot det väl, öppnade jackan, tog av mig luvan samtidigt som himlen öppnade sig medan alla andra förtvivlat försökte skydda sig under paraplyn.

ej sedda bilder från Turkiet


Här blottades det lite för mycket för att vara bloggvänligt helt enkelt.
paradiset..
Var nog ganska brun på ryggen där i slutet av veckan...
Nu har nästa reseplan börjat diskuteras lite smått. Det luktar Spanien med några brudar..

Snart är det..

Modellaudition här på skolan och de som blir utvalda får VIP-biljetter till efterfesten på Umeå fashion week. Låter ju ganska nice ändå;)
In action igår. Idag har vi övat ökande längder (uppklippt) more to come.

På tal om husvagnar

Så hade vi ganska kul på våran TRAUTVS (tradition och utveckling)-lektion idag;)

Moa, Jag, Jessica och Elsa  säger - TUMMEN UPP

För jag kan göra det som ingen gjort

Förlåt men jag hinner inte svara idag. Men jag lovar att belöna er någon dag framöver eftersom att ni har ställt så många bra frågor!
Idag hade vi våran första klipp- och -läggningslektion. Sjukt roligt, några av stylisterna fotade så ni får snart se hur det blev.
Idag har vi endast haft frisörlektionerna, kan ni gissa hur sjukt taggad man blir en sådan dag?
Haha, det här kan lätt vara den fulaste bilden på mig och det bjuder jag på;)

Svaren kommer imorgon

Imorgon tänkte jag svara på frågorna så ifall ni har några funderingar är det eran sista chans;)
Nu inleder jag morgonen med ett gympapass i stormen utomhus. Fantastiskt eller vad säger ni?
Och istället för att ni ska få se mitt sexiga osminkade ansikte/ fula gympakläder bjuder jag på fredagens.
Så här såg jag ut i fredags, visst är klänningen fin? - Turkiet
Skärp - Egengjort

Stugkläder och en busstur

Snart sätter jag mig på bussen mot Umeå i den fulaste, men skönaste byxorna man kan hitta på denna jord.
Ingenting klår stugkläder, it's the truth.
Såhär attraktiv är jag nu;)

Tack mina fina

Måste bara säga hur stört det är att jag har så otroligt fina vänner, för att inte nämna hur snygga de är. Jag menar visst blir man lite yr när man ser dem?
Jag tänker på er fastän jag bor en bit bort och jag lovar att vi ska ses snart.
Älskar er tjejer fastän jag säger det alltför sällan.

Solstrålar

I morse slingade jag håret på Linnea, fancy helt klart att få bli snygg i håret innan man ska iväg och jobba.
Nu får jag vara glad att kunderna stannar trots min motorväg mitt på huvvet.
Tänkte passa på att få lite färg strax, men först MAT;)
Gammal bild på en frisyr jag har haft. Alltid kul att se hur man har sett ut under den senaste tiden:)

I'm a working chick

Före: Di(fucking)saster
Snart:
NÖDROP. MIN UTVÄXT MÅSTE FÅ SIG EN OMGÅNG. NÅGON MÅSTE HJÄLPA MIG.NU

Saxkit

Vårat saxkit innehöll alltså
  • En väska att förvara allting i
  • En klippsax
  • En effilersax
  • En featherkniv
  • 10 tillhörande blad
  • 4 st klämmor
  • En klippkam
  • En nålask
  • Och såklart ett hölster (tyvärr inte med på bild)
Funderar dock på att införskaffa ett sånt här hölster istället eftersom att vi blev lite besvikna på modellen..

Saxarna är här

Nu bör ni passa er för jag är på hugget (Haha)
Förövrigt har jag blivit klippt, fått manikyr och en ryggmassage idag. Jag vet att ni vill byta plats med mig ibland;)
Nu > Mot Skellefteå för en helg med jobb och hårfixande:)
Visst fick jag fina lockar förresten! Tack Linnea.

Drastiskt eller bara en toppning

Vad tror ni att jag ska göra imorgon då vi blir klippta av treorna? Gissa vilt;)

interpretation

Och låt mig säga dig något så fantastiskt som att alla klippningar du någonsin sett utgår från endast fyra olika grundklippningar. Det enda som skiljer är tolkningen. Det kliar i mina fingrar, tänk när jag får börja utveckla min kreativitet så att andra kan bli snygga.

Någon måste ha hört mig

Har alltså sovit dryga 14 timmar inatt och det var gudars skönt. Fast gör aldrig om det kära läsare för det kan slå ned de ovana;)
Från de ena till det sjunde så måste någon ha lyssnat på mitt nödrop i morse för det slutade regna sekunden jag skulle cykla mot skolan. How great var inte det liksom?
Funderar starkt på att ha på mig denna imorgon, självklart med en stickad tröja över eller liknande. Känns mysigt?

Glöm INTE bort frågestunden några inlägg ner!

Godmorgon! Beautiful day, isn't it? Skämtåsido. Här är det storm och regn, snygg man kommer vara då man når sitt mål - dvs skolan.
Har på mig min nya tröja från Turkiet. Sitter som en smäck. Helt klart värd femtio spänn :)

Levande död

Inte bra att starta sin powernap 14.45 för att sova sött tills klockan är 17.05.. Snacka om att vara en levande zombie alltså.
Mother******* sh*t hur ska jag överleva den här kvällen?
Och jag som hade tänkt plugga 28 sidor frisörteori. Nä, det får lägger jag nog på hyllan tills imorgon.
Tycker den här bilden passade bra i det här sammanhanget eftersom att mina ögon får mig att se lite psycho ut. Typ "Nejdå, jag är inte alls trött (spärrar upp ögonen i hopp om att se pigg ut)".

Ge aldrig upp

Idag har det hänt väldigt mycket spännande bland annat varit på två olika föreläsningar om att starta eget, fått en skoldator och ätit en macklunch. Blev dock riktigt inspirerad att starta eget nu när man hör om andras erfarenheter inom området:)

tonight on the floor

Det är dödläge för mig nu, MÅSTE färga utväxten. Det ser groteskt ut. Problemet är att jag varken hinner göra det på skolan, efter skolan eller när jag är hemma? Omg. Överväger typ att färga håret rött istället. Rätt ballt ändå.

Tillbaka i Umeå

Och fy vad dåliga ni var på att fråga i frågestunden:) Skärpning, jag strejkar med mina svar tills jag tycker ni har frågat tillräckligt haha!
Idag gick jag och några andra brudar på castingen till modelljakten, mest för skojs skull. Kanske får ni en skymt av mig i tv. Haha;)
Nu ska jag återgå till uppackningen av väskan och mitt naturgodis. Mmm torkade jordgubbar.

Kände mig lite som en kändis igår..

När vi satt på bussen på väg mot hemma råkade Moa se hur tjejen framför klickade in på min blogg. Tyckte det var jätteroligt. Dock klickade hon snabbt ned den innan vi skulle ha hunnit se den. Så hon kanske hann uppfatta att det var två jag och en annan frisörbrud som satt bakom;)

Frågestund - utbildning, hår och dylikt.

Har upptäckt att det finns en del frågor kring min utbildning, såväl som klassen och andra saker som hör till. Så nu kör jag en liten frågestund där ni kan fråga mig om allt som rör hår. Jag lovar att svara på allt som är relevant. :)
Svarar senare i veckan♥

Alltså visst är man lite för underbar ibland..

Nu älskar jag mig själv lite sådär extra mycket eftersom att jag har glömt, inte bara schampo, men även inpackning, balsam och torrschampo i Umeå. Vad tror ni. Är jag doomed eller?
Detta är alltså min nya look. Söt.

Slingade håret på

Filippa igårkväll, resultatet blev väldigt naturligt eftersom att hon hade en del olika nyanser redan jag la i fler ljusa slingor. Förvånansvärt nog kom jag ihåg att ta efterbilder iaf. Vi hade även en trevlig pratstund och diskuterade om alla fördelar och nackdelar med Umeå och Skellefteå. Vi kom även fram till att hon borde flytta till Umeå. Trevlig och snygg brud de där.

Före: bild lånad från hennes blogg.
Efter:



Som ni ser är det lite guldigare i längderna eftersom att hon har haft mörkt hår. Vill även påminna om att det är ett projekt att gå från brunett till blondin. Det kräver både tålamod och bra produkter.

Helbilder


Prepfredag

Idag kör jag på preppy igen..
skjorta - Bikbok
cardigan - GT
jeans - GT
skor - Converse
örhängen - Glitter

ljusrosa naglar

Igår målade jag naglarna med färgen 572 från China Glaze. Reslutatet blev sådär rosa Simonigt. Precis som jag vill ha det.
La på ett till lager när det hade torkat så att den inte skulle vara lika transparent. Mycket fint om jag får säga det själv. Rekommenderar denna skarpt och priset ligger på ynka 99kr

200% kvinnlig dominans

Ja, sanningen är att våra klass består av 100% östrogen, sen kan man ju lägga på 100% eftersom att vi är blivande frisörer också;)
och då tänker ni, shit vad mycket catfights de måste ha, men anledningen till att vi inte har tjafsat (än..) beror på att det känns som att bråka med sig själv, vilket är ganska onödigt. Don't you think?;)

Lika längder - grön

Blev nyss hemskjutsad av Moa eftersom att vi hade tagit på oss ansvaret att baka lite goda kakor till klassen imorgon. Smarrigt ska det bli kan jag lova.
Idag hade vi även en mycket intressant teori/praktisk lektion där vi fick lära oss massor om de olika klippsätten. Lite info hittar ni på våran klassblogg frisorelva .
Igår beställde jag även hem frisörboken som är en utbildningsbok som tar en genom alla 4 nivåer dvs tills man har tagit gesället. Spännande ska det bli att få kika i den.
I brist på bilder får ni en sneak peek på mitt rum som inte riktigt är färdiginrett ännu..

RSS 2.0