Träningspass

Idag blev det 15 min crosstrainer, mage biceps/triceps, rumpa och 30 min core. En skön start på veckan med andra ord :) 


Oinbjuden gäst

Hade nyss den mest bisarra maktkampen någonsin mot en gigantisk fluga. Jag vann. Nu ska jag se på frisörakuten. Nattliga funderingar

Känns lite konstigt att vara tillbaka här på bloggen, men samtidigt inspirerande att få tillbaka den där lusten av att dela med sig om vad som händer i mitt liv. 
När bloggandet inte längre ligger och trycker som ett måste är det helt plötsligt mycket lättare att känna glädjen i det. Mår även mycket bättre av att slippa hatiska och omogna kommentarer. Har väl känt att jag troligtvis kommer blogga om lite mer opersonliga saker då jag är väldigt skör och lättpåverkad av det ni skriver. Jag är inte mer än människa liksom. Förhoppningsvis läser ni min blogg för att ni gillar den och inte för att klanka ner på det jag gör. 
 Godnatt!
 

Godmorgon lördag

Välkomnar helgen med en "sovmorgon" och försöker komma på vad jag ska göra av dagen. Min fina befinner sig nu i Stockholm eller närmare bestämt på Lidingö för att avsluta klassikern med att springa 3 mil i kuperad terräng. Jomen, själv hade jag nog tänkt mig något mildare ;) 
Medan jag spinner vidare på det kan ni få kika på lite hårbilder från veckan som gått! 
Här har jag rullat E-4an som det så fint heter. 
Färgkurs med Kevin Murphy. (Före)


Efter!! 

Nu är den beställd!

Okej, det här är helt sjukt. Har inte bearbetat det faktum att jag tar studenten om bara några månader. 
 

Rhodos del 1

 
Minns att jag tyckte jag tappat all bränna efter flygresan och var otroligt ledsen över det. Men den här bilden togs på en av de sista sommardagarna vi hade här i Umeå och ja.. Var väl kanske någon nyans ljusare än kaffet. 
MVH en numera blek tjej
 
Hursom, tack för en oförglömlig resa (inte morgan&ola-conny) men för allt vi fick uppleva. Resans höjdpunkter var helt klart Dj-George, surtärning i eftermiddagssolen, plaskande i vågorna, Rhodos stad och det fantastiska hotellet. För att inte glömma sällskapet ;)
 

RSS 2.0