Maggiofrälst

Skriver ju sällan om musik just för att jag är rätt ointresserad, men just idag ville jag bara hylla en av Sveriges absolut bästa artister. Som några av er kanske vet är jag ett inbitet Maggio-fan och hennes senaste platta "Handen i fickan fast jag bryr mig",  är helt fantastisk. Topp tre är enligt mig. 1, Mörkt 2, Hädanefter och 3, Hela huset
Hennes förra platta har jag lyssnat på i två år utan att bli less och tror inte att den nya är något undantag. Hennes musik känns ärlig och tidlös. Kan inte annat än älska den helt enkelt.
 
 
 
 

Gårdagens styling

En något extremare version av en wetlook, kanske inget man bär till vardags men för catwalk/plåtning så är det more is more som gäller.  


UFW på makeup-store

Idag stylade jag en klasskompis modeller på MUS, som vanligt otroligt roligt! Här nedan ser ni lookerna cashmere och tattoo. 
Även temat punk som jag glömde fota ser ni här ovan^ 

Nioxinkurs Enable 1

Fick idag möjligheten att gå på kurs med Nioxin, en hårvårdsserie med olika system som passar dem som börjat tappa hår av olika orsaker. Bland annat hormonförändringar, medicinering eller en ogästvänlig hårbottensmiljö (spännande ord). Kom gärna in på salongen, Skolgatan 51 så hjälper vi dig att välja rätt kit. Pengarna tillbaka från Nioxin om du inte är nöjd. Hårizont

Mot Hårizont för att påbörja praktikdag nummer två av femtio. Trivs som fisken i vattnet! 


Vilken jädra gobit


Min kärlek när han var en liten plutt. Åh, sötnos. 

Färg

Före:
Efter:

Löshår

Igår var det löshårsinsättning på schemat. Totalt 100 slingor i två olika färger, 50cm långt från Rapunzel. 


Utväxtfärg

Med wella 12/89+12/61 och en cm 0/66+12% v.p 

Före: 

Efter: 
Dåligt ljus på efterbilden, men det blev huuur bra som helst!

RSS 2.0