Fartfylld

 
Är fantastisk nöjd med helgen som varit, den började hos finaste där vi agerade köksmästare och lyckades styra upp både en hembakad pizza och en makalöst god cheesecake. 
Hann även med att ta ett mysigt bad och önska honom lycka till inför Vasaloppet idag. Är både stolt och imponerad så nu håller jag tummarna för att de där nio milen ska gå undan så att han får komma hem igen. 
 
Igårkväll var jag hos Elsa och såg mello där man fick skämmas ordentligt över att kalla sig själv svensk..  När törnrosa här bredvid mig vaknar ska vi vispa ihop lite bananpannkakor. 
 
Senare idag har jag lovat Jessica att färga utväxten och toppa hennes hår. 
 
 Från förra gången^

tisdagsfix

Idag är en riktig "ta-tag-i-dag", kommer kännas makalöst när det väl är gjort. Annars har jag fullt upp med att njuta av tillvaron och är alldeles för upptagen som att bry mig om era kommentarer. 
Till dig som undrade vad "i hela friden gör med mina läppar då jag ler" kan jag lugna dig med att mitt leende är en defekt från en för slapp ansiktsmuskel så när jag ler försöker jag naturligtvis inte tänka på det för vilken människa orkar gå runt och aldrig le. Tycker också det är rätt lågt av dig/er att gå till personangrepp då man inte har någon egentlig fakta om personen. Som tur är tar jag inte illa upp av denna kommentaren då jag är mycket medveten om att mitt leende är långt ifrån vad man skulle definiera som "perfekt". 
Så nu vet ni det också.
 
 

Allahjärtans

Torsdagen och allahjärtans spenderades med min finaste som jag fick överraska med gåtor som till slut ledde honom hela vägen till mig. 
  

Be led by your dreams ♥

 
Här har min frånvaro lyst starkt, men jag kan meddela att jag åtminstone står på benen. Är tillbaka på banan och redo för nya tag, oavsett hur mycket motgångar man kommer stöta på. Får vara tacksam för alla underbara människor jag har omkring mig och vetskapen om att du har det bra nu är alltid en liten tröst. 
Kan även meddela att jag har gått och blivit förälskad i en helt underbar människa. Så där har ni en liten lägescheck. Nu vet ni att jag inte gett upp hoppet om denna blogg! Puss
 

Jag ska göra dig stolt

Följa mitt hjärta, bli det bästa jag kan bli och alltid veta att du ler sådär som du brukade när jag lyckas med något. 
Du är min storebror, en del av mig, oavsett var du är och jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig. 
Jag förstår att flykten kan kännas trygg för många, men för mig är den inget val, ditt beslut flyr inte mina tankar, inte heller smärtan du kände. Ingen av oss kommer nog förstå, men vi känner en saknad och en sorg efter vår bror, son, kusin, farbror, vän. Du var så mycket för så många och kommer föralltid finnas kvar i våra minnen.
 
 
 

RSS 2.0