Jag går emot alla mina principer och använder

nailhair som jag har bränt in??
Nä, jag skämtar såklart, det är faktiskt inte så hemskt som ni tror. Jag har faktiskt fått låna det av Elin. Ska bara använda det på skolavslutningen. Och ja, jag vet vad jag har sagt om löshår, men nu vill jag bara säga att jag passar bättre i långt hår och vill känna mig fin på skolavslutningen. Så nu vet ni det innan ni klagar=) Tack!

Sprang broarna + några extra km

ja, ni läste. Jag har blivit en hurtigkurre. Nä, men skämtåsido nu när jag inte har dansen längre måste jag ju lära mig att springa helt enkelt så att jag inte blir någon potatis under sommaren:) Dock känns mina ben lite som spaghetti, men tack älskade Marcus för att jag sa åt dig att tvinga ut mig. Du är bäst, detta gör vi tusen gånger om va?
Har ingen passande bild..

Klänningen är/var från Nelly.

Mors dag

En sån där söndag när man verkligen inte vi göra någonting alls. Är inte ens peppad på att kliva upp ur soffan för att äta lunch. Nä, jag går typ och lägger mig igen. Så att jag vaknar på rätt sida.
Bjuder på en bild från igår på Mimmi, eftersom att min ansikte inte är cameraready idag.

Färgade håret på Mimmi

Penslade först på färgen i utväxten och fördelade sedan över resten av håret, ovan ser ni resultatet. Fin blev hon, den där Mimmi. Eller hur?

Flitigt

Igår var jag en kreativ uggla måste jag säga:
Denna kjol vispade jag ihop på två slöjdlektioner
Ska bara stryka den sen är den färdig=)
Och sen figursydde jag ett innerfoder till min klänning så att jag ska slippa blotta mig, bra va?
Enligt mig blev den tre gånger så snygg nu och den passade dessutom mycket bättre:)

freebra luras

Nu känner jag mig lite tjurig faktiskt, händer väldigt sällan.
Okej för det första så kom min klänning bort. För det andra så satt den ju slappt över brösten när den väl kom och för det tredje så syns bh:n jag beställt från nelly genom tyget och för det fjärde så är den för liten. Och även fast jag inte har några jättebomber så beställde jag C, tänkte till och med beställa en B alltså en mindre. Tur bara att jag inte gjorde det för då hade det skett en blottning som inte hade varit behaglig. Så menar dem på fullaste allvar att jag ska behöva en D-kupa? Äh vafan, släng er i väggen freebra. Jag kan ju inte ens lämna tillbaka/byta den.
Morr
Nu måste jag återgå till mitt syprojekt. Att klippa sönder ett av mina favoritlinnen för att använda tyget som extrafoder på klänningen. YEEEEEY
Entusiasmen sprider sig?

Svar + min dag

Anonym angående ett av de första inläggen i historien: Svar det var mitt naturliga hår och när vi ändå är igång så kan jag berätta att jag aldrig har haft löshår eftersom att mitt har kapacitet att växa sig långt och starkt ändå:)
Idag har jag haft livets kanske sista kemilektion:/. Har en känsla av att jag kommer sakna det starkt.

Svar

Jag fick tydliga anvisningar om att det var absolut förbjudet att lägga upp dessa bilder på min nyklippta grabb, men snart är det vä ändå dags att bryta reglerna så stay tuned;)
Tips: ta ett halsband som du adrig använder pga storlek exempelvis, och fäst det i ett örhänge som du vill krydda till lite extra. voilá!

brade

Vad som hände på bild nummer två är ännu oklart, nåväl, här ser ni en Simone Specialé al fläta

ligger ute i gräset

solen skiner, SO-arbetet är nästan klart och magen börjar bli bra igen. Känns som att saker och ting äntligen går mot rätt håll=)
Jag vet inte ens om det blev någon bild, men nu ska jag bättra på brännan. Vi hörs!

Klänningen på

Något jag dock måste skaffa på mindre än en månad är melonas och helt plötsligt känns inte håret som det största problemet haha.
Nackdelen med att ha små bröst..

IT'S HERE

Den kom till sist, älskade klänning. Så som jag har längtat efter dig!

tid

Jag ber om tid. Tid att läka. Återkommer om någon dag.
Tack!

Inombords

Gråter lite inombords när jag läser på bloggar om folk som fått deras skolavslutningsklänningar, själv sitter jag här i förundran. Har reklamerat till Nelly/posten om att min klänning är försvunnen, dock finns inget hopp om att det kommer att dyka upp. Läste på kommentarer till de andra klänningarna av samma märke " Jag fick fel kjole" kanske har den alltså landat i Norge. Tja vem vet?
Förlåt, älskade klänning, för att jag ville ge dig ett varmt välkommande och en trygg plats att bo på. Hoppas att du får ett fint fosterhem. Tänker på dig.

illness

möh, inte meter över havet utan ljudet jag ger ifrån mig då jag ska ta mig upp ur soffan. Känns som att jag är mins 175 år gammal och just har blivit påkörd av en DHL-lastbil.
Dock har jag just fått de goda nyheterna om att Marcus är på väg hit med piratos (riktig saltlakrits kära vänner) om min hals bränner sönder så är det en annan femma. Nu måste jag upp och kissa. MÖÖÖH
För att spica till det hela letade jag fram en gammal WESC-tröja, nog må det vara så att den är lite kort, men jag ska göra mitt bästa för att rädda den;)

inte - världens viktigaste ord

I'm just saying, uppfattar man inte detta ord kan saker och ting verkligen bli fel.
Nu sitter jag efter en lång dag i skolan och på jobbet med ett glas juice och försöker bli av med febern/huvuvärken/halssmärtan. Inga större framsteg med det än, men det är sådana smälla man får ta ifall man vill tjäna pengar=)
Evveplutt är iaf nöjd, fast det skulle jag nog kanske vara ifall jag också fick ligga i en fleeceoverall på fårskinn en valborgskväll;)

YEY

Så svaren på det förra inlägget var alltså att jag har klippt mig plus piercat mig, fast hålet är ifs över en vecka gammalt. Nåväl, är iaf supernöjd med resultatet. Känns tiptop eftersom att mitt hår är supermjukt nu.
Även om jag och Mimmi är skeptiska och "dancing-tröjan" har uppenbarat sig så rullar livet på rättså fint just nu.

Finn två fel

Vad har hänt måntro?

Balfrisyrer vol. 2

Idag var Emelie förbi här igen då vi testade en annan version av balfrisyrer. Jag tänker därför dela med mig av lite bilder på resultatet=)
Slutliga resultatet:
In process

Somriga

Kjol: Zara
Tröja: Carlings

Gårkvällens

Så såg min outfit ut igårkväll.
Scarf: Tunisien
Jacka: Moda (Finland)
Jeans: Pimkie (Tyskland)
Skor: Converse
Väska: Göteborg loppis, okänd

kvällen

Spenderades på tatung och började med en planerad kidnappning av Michelle som sedan gav oss friheten att äta gómat. Intressant med andra ord, efter det vandrade vi mot mitt hem där vi spelade gamla sällskapsspel och pratade. Så tack för en suverän kväll brudar:)
Observera Melindaas kinesface;)
Vad som pågick här, vet bara Gud.

min uppsättning

Detta har varit min nya nödlösning de senaste dagarna, inspirationen fick jag från My Blomquist som går på frisörlinjen i Umeå. Grym stil har hon också förövrigt! Så tack för tipset=)
Så här ser den ut iaf:
(Den är lite skadad i nacken eftersom att jag har tränat med den)
Locka håret och tuppera rötterna.
Tvinna sedan håret bakåt från vardera sida och sätt ihop i en hästsvans.
Gör ett "hål" i mitten av hästsvansen och för håret genom. Dra försiktigt åt så att hårsnodden försvinner "uppåt".
Dela håret i två delar igen och rulla upp med fingrarna. Sätt fast med nålar.
Sedan är det klart;)
Enkelt men skitsnyggt.

Och sen är saken biff

Nu tycker jag att vi drar igång en "hiss och diss-lista" inför våren. Det känns ju ultimat i detta läge.
DISS
  • Bred mudd på tröjkanten nedtill är enligt mig så ohett som det kan bli, ser ut som en fattig ginatröja för 50kr som kommer i alla hemska pastellfärger du kan tänka dig. Nä, det modet tycker jag att vi lämnar bakom oss.
  • Svart från topp till tå. Är väl egentligen inte fult, bara tråkigt. Speciellt nu när vi går mot ljusare (v)årstider tycker jag att man kan lämna det svarta bakom sig eller åtminstone bryta av med något, kanske en ljus jacka eller klara accessoarer.
  • Metallicfärger. NEJ!
  • Massor med puder och foundation, alltså ursäkta mig men varför smacka på med en orange grund när man kan bli brun på riktigt. Detta är nog det värsta, får rysningar varje gång jag ser detta.
HISS
  • Klara färger. Fräscht, uppiggande, roligt och intressant.
  • Missmatch, "matcha" med sådant som vanligtvis skulle ha sett ut som om en blind människa hade klätt på sig i mörkret.
  • Rött hår, hett som fan. Önskar att jag hade testat det innan jag bestämde mig för att bli blondin på livstid.
  • Knalliga läppar/ljusa kalla färger. Jag kan tipsa om mitt nya kallt rosa läppstift från MAC som är toppen, nr 30 ANGEl. Skitfint. 185kr får ni pröjsa för det.
  • Avklippta tröjor möjligtvis i collegetyg. Äntligen får dansmodet sin plats i världen. Inte för att jag hade skitit i att använda det ändå. Är nog det skönaste man kan dra på sig. En slapp tröja som halkar sådär oplanerat snyggt över axeln. YUM   Faster Måne lovar att hjälpa dig i kläddjungeln mysis.

Shop til' you drop

Somriga kjolar ZARA
Linen ZARA (köpte även ett baslinne med guldig dragkedja, men den ligger i tvätten)
Tröjor Carlings
Tights, carlings respektive indiska
Top Weekday (även ett rosa linne, som dock också ligger i tvätten) HAHA

Korall

Har haft en otroligt trevlig resa runt södra Sverige. Har bland annat hunnit träffa världens sötaste unge, tre av mina syskon och shoppat en hel del. Så nu ska jag dela av mig med lite bilder bland annat på dagens outfit, på lilla Evelina och shoppingen. Enyoj;)
Korallröd tröja  - Monki
Örhänge - Indiska
Jeans - Pimkie
Bh (haha) - Twilfit

RSS 2.0