Klippt

Jag blev klippt för lite exakt tre veckor sedan och såhär blev resultatet :) Imorgon är det dags för utväxtfärgning. ÄNTLIGEN!!! 
Låt mig bara få påpeka att det inte är det lättaste att fota sitt eget hår haha! Ser nu att jag måste torka av spegeln också;)
 

Kommentarer
Postat av: cecilia

hejdär, har en fråga, jag tonade håret mörkt och det är fruktansvärt mörkt, tips för o tvätta ur det fortare? :)

Svar: Hej, det första du bör ta reda på är om det verkligen var en toning. Om du använde två olika förpackningar och blandade ihop dessa är det en färg och inte en enkomponentstoning som många tror. Om det mot min förmodan är en toning så kan du köpa askorbninsyra (finns vid kryddorna på tex ICA) och blanda ut det med en del vatten och lite schampo. Sen gnuggar du ordentligt och låter det sitta i 10 min.
En annan grej som är bra för att tvätta ur toning är inpackning och balsam vilket du kan låta sitta 30-60min för bästa verkan. :) Helst en som är väldigt vårdande!
Ifall det skulle vara så att du gjort en färg så rekommenderar jag att du går till närmsta frisör och ber dem ljusa upp det, antingen med slingor, blekning eller en blonderingstvätt. :)
Simone

2012-11-28 @ 17:02:06
URL: http://dontwishforitworkforit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Be nice:

Trackback
RSS 2.0