Workout

I torsdags blev det intervallträning i bräntbergsbacken. Halt, jobbigt och jävligt fin utsikt. Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag undrar om du skulle kunna berätta om hur du flyttade från skellefteå då du skulle börja gymnasiet? Hur hittade du boende och hur bodde du? Hur fick du ihop pengar? var det jobbigt att bo ensam? hur ofta var du hemma? Vad kommer du att göra när du går ut?
Jag funderar själv på att flytta inför gymnasiet och det är ju det här med boende som oroar mig mest.. Tacksam för svar!

Svar: Hej Linnea! Beslytet att flytta från Skellefteå var det absolut bästa valet jag gjort i mitt liv. Inget ont mot min familj eller mina fantastiska vänner här, men jag har fått uppleva så otroligt roliga saker i Umeå, nya vänner, en underbar pojkvän och såklart alla kunskaper inom frisörområdet. Det första året var jag inneboende hos min mammas kompis i centrala Umeå vilket var en ganska bra lösning då jag fick en bra övergång eftersom att jag i början var helt ny i staden och inte kände någon. Kunde därför binda kontakter men ändå inte känna mig ensam då jag väl var hemma. Under sommaren mot 2:an började jag leta eget boende vilket resulterade i världens finaste etta väst på stan. Sökte främst via kvalster och blocket och skickade intresseanmälan på allt som såg det minsta intressant ut. Jobbade under hela ettan på helgerna, åkte alltså hem till Skellefteå för att knega vilket till slut kändes lite slitsamt. Så förutom de extrapengarna hade jag som alla studerande både studiebidrag men även inackorderingsbidrag som man är berättigad till om den utbildningen man söker inte finns på hemorten. När jag sedan sa upp mig från helgjobbet var jag hemma kanske var tredje helg och såklart på loven. Under tvåan började jag min praktik och även mina första avlönade timmar på salong som i sin tur resulterade i att jag åkte hem mer sällan. Om du refererar till var jag vill bo i framtiden så står det helt klart att jag vill vara kvar här i Umeå. Bli färdigutbildad frisör och få jobba med det jag älskar allra mest, hår.
Fanns många orosmoment för mig innan flytten men allt har verkligen flutit på riktigt bra, om det är något du vill göra så säger jag bara kör på! Du kommer inte att ångra dig en sekund även om man några gånger svär över att man måste lägga sina sista pengar på toapapper och mjölk istället för att följa med polarna ut på äventyr ;) lycka till, kram
Simone

2013-11-17 @ 19:42:19

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Be nice:

Trackback
RSS 2.0